CA

Qui som

Qui som

Bingo Star's és una sala de jocs d'Expojoc S.A., situada al centre neuràlgic d'Andorra la Vella. La nostra missió principal és fer passar una bona estona als nostres clients oferint jocs dinàmics, divertits i on la nostra gran varietat de jocs és l'element carcterístic.
 

Història

Algunes teories remunten l’origen d’aquest popular joc d’atzar als temps de la cultura romana i d’altres a l’antiga Itàlia del segle XVI. Del que sí que tenim la certesa és que el bingo és una de les primeres formes de joc popular.

Amb el transcurs dels anys, aquest joc que era concebut per a la recaptació de riquesa, va passar a convertir-se en un passatemps del qual el principal objectiu era la diversió.

L'Stars va néixer l'any 1984 i als seus inicis s’administrava com un quinto, amb una mecànica similar al bingo tradicional però amb la diferència que se sortejaven premis materials, sempre acompanyat d’una animació que convertia el joc en una festa.

El Bingo Stars tal com el coneixem avui dia es va inaugurar el 19 de desembre del 2001 i es va caracteritzar pels seus mecenatges esportius donant suport a l'equip de futbol andorrà.

Actualment, a Bingo Stars disposem de nombroses tipologies de joc exclusives al país en unes instal·lacions de gran capacitat i que han ampliat l’oferta de serveis perquè els nostres clients se sentin completament satisfets.

Comparteix aquest Contingut

© Bingo Star's 2014   Avís Legal  -  Mapa Web

Carrer Prat de la Creu, 15-25 - AD500 Andorra la Vella - Principat d'Andorra

Tel: +376 807120 - Fax: +376 807121

Desenvolupat per: