CA
Actualitat
22.02.2017 | 

Nova cita amb el BingoArt de Bingo Star’s amb els retrats d’Alejandra Pereyra

El hall de la sala Bingo Star’s d’Andorra la Vella acull des d’avui la mostra ‘Retrats de l’artista d’origen argentí, Alejandra Pereyra. Especialitzada en l’art del retrat, Pereyra ha consolidat un estil personal que incorpora trets dels postimpressionisme amb una emprempta naïf que converteix cada una de les seves obres en un impacte d’energia i color que no deixa ningú indiferent.

Prop d’una vintena d’originals tenyiran les parets de l’espai Bingo Art amb l’essència de mestres com Gauguin, Toulouse-Lautrec, Modigliani i Van Gogh, en els quals descansa la inspiració del procés creatiu d’aquesta artista, adorrana d’adopció. L’acollida que ha tingut la seva obra al Principat l’ha convertit en una habitual de la Mostra d’Art d’Andorra dels darrers 5 anys. Alejandra Pereyra també ha utiltizat l’art com a instrument de transformació social i és habitual la seva participació en subhastes benèfiques i amb finalitats solidàries.
 
Amb Retrats, Bingo Star’s enceta el programa d’exposicions d’enguany al Bingo Art, concebut com un espai de divulgació de la cultura del país a través del treball dels seus creadors amb la voluntat de portar la creació artística fora dels circuits i sales d’exposició tradicionals.
Comparteix aquest Contingut

© Bingo Star's 2014   Avís Legal  -  Mapa Web

Carrer Prat de la Creu, 15-25 - AD500 Andorra la Vella - Principat d'Andorra

Tel: +376 807120 - Fax: +376 807121

Desenvolupat per: